АСТРО КАФЕ

Астро кафе 2020

Астролозите от Българска астрологична асоциация ви канят най-учтиво на "Астро кафе" с приятели и почитатели на астрологията на 14.12.2019 год. в кафе - бистро "Компанията" в град София, ул."Оборище" 109 от 17:00 часа. Заведението предлага богат избор от храна, напитки и десерти. Можете да разгледате тяхната фейсбук страница, за да добиете по-голяма представа за заведението и мястото.
   Основна тема на срещата ще бъде 2020 год. - годината, подвластна на планетата Уран. Ще обсъдим влиянието на слънчевите и лунни затъмнения през годината, на Сатурн и висшите планети Уран, Нептун и Плутон в личен и световен план. Ще бъдат представени прогнози за световните тенденции и влияние, за времето през годината и в личен план за представителите на 12-те зодиакални знака през 2020 год. Кои зодиакални знаци ще са късметлиите през 2020 год.? Всичко това ще научите в уютна обстановка, вкусна храна или питие в приятна компания. На срещата ще присъства и Председателя на Българска астрологична асоциация Кирил Стойчев.
   Входът е свободен! Заплаща се само личната консумация от всеки.
Очакваме ви!
   Организатори: Маргарита Паскалева и Радислав Кондаков - астролози от град София и членове на УС към Българска астрологична асоциация. Повече информация при допълнителни въпроси можете да получите на тел: 0877 272 843