Зимен семинар 2015, В.Търново

ЗИМЕН АСТРОЛОГИЧЕН СЕМИНАР, ПОСВЕТЕН НА ЛЮБОВТА
на 14 и 15 февруари 2015 година в гр. Велико Търново, хотел “Премиер”, ул. „Сава Пенев“ 1

П Р О Г Р А М А

14 февруари, събота
13.30 часа. Любовни сценарии на Венера в композита. Лектор: Весела Димитрова
14.30 часа. Хорарната астрология в помощ на любовта. Лектор: Екатерина Ортодоксиева
15.40 часа. Романтична кафе пауза и забавна томбола с любовни късмети
16.30 часа. Влиянието на Черната Луна в синастрията. Лектор: Кирил Стойчев

15 февруари, неделя
9.30 часа. Големите любовни истории. Астрологичен анализ. Лектор: Маргарита Паскалева
11.00 часа. Любовният живот на родения, отразен в неговата карта. Астрологични модели. Лектор: Румяна Тончева

 

О Т З В У К

На 14 и 15 февруари във Велико Търново се проведе зимният семинар на Българска Астрологична асоциация. Докладите на лекторите Кирил Стойчев, Екатерина Ортодоксиева, Весела Димитрова, Румяна Тончева и Маргарита Паскалева осветлиха темите на любовта в наталната, хорарната, композитната карта и в синастрията.

Екатерина Ортодоксиева направи важни изводи за типичните въпроси, които се задават на астролог, отразени в хорарната карта.

Кирил Стойчев, чрез задълбоченото си изследване върху на Лилит в хороскопите на влюбените, разкри тайните на фаталното привличане и изкушенията в любовта.

Весела Димитрова постави в центъра на вниманието композитната Венера и разгледа влиянието и върху партньорите според знака и в композитната карта. Любовният живот на родения беше онагледен с впечатляващи примери от Румяна Тончева, която разгледа подробно факторите, засилващи и отслабващи важността на темата за любовните и сексуалните отношения.

Примерите за синастрия на световно известни двойки бяха интересно представени от Маргарита Паскалева, която акцентира върху съвместимостта при съпоставяне на две натални карти.

В кафе – паузата продължиха да се изясняват въпросите на любовта с повече шоколадови сърца и топли напитки. Всеки от участниците на семинара получи ръчно изработена от Весела Димитрова картичка за Свети Валентин, а за по-големите късметлии имаше книга – подарък, посветена на въпросите на любовта, от Кирил Стойчев.

Изключителна изненада, в пълен синхрон с празника на влюбените, беше споделената радостна новина от двама от участниците в семинара за тяхното важно решение да свържат съдбите си в едно. Поздравления за Ваня и Стефан, за които зимният семинар на Българска Астрологична асоциация се превърна в начало на съвместния им живот.

Празникът на влюбените продължи вечерта в ресторант „Цар Иван Асен“ до входа на двореца Царевец, който радваше с красивата си панорамна гледка към красотите на древния столичен град. Ако на любовта се посветят повече празници и мероприятия, със сигурност светът ще стане по-добър!