Кремена Радулова


Кремена Радулова

доклад за XVII астрологична конференция:  Астрологичният сценарий на Елевсинските мистерии

Резюме: Какво са Елевсинските мистерии и как може да ни помогне тяхното разбиране за един по-смислен живот.
Най-напред ще направя бърз преглед на архетипните роли и съответно на тези на Деметра и Персефона, основни действащи лица в Елевсинските мистерии.
Историята на Деметра и Персефона в 4 астрологични действия. Силата на мита в живота на човека.“

За мен. Казвам се Кремена Радулова и живея с астрологията от 1990 година. През тези години преминах през много школи и обучения, писах, говорих, споделях, консултирах, обучавах. Продължавам да правя всички тези неща и до днес с още по-голямо удоволствие. За мен астрологията е най-вече философия и начин на живот. Опитвам се да свържа всяка една част от битието с астрологичните закони. Имам страница във фейсбук Астро фокус, повече от 10 години, водя и рубриката за ежедневни хороскопи на astrohoroscope.info. Превела съм 2 книги и съм редактор на повече от 10 на астрологична тематика. Имам издадена една собствена книга – Попитай Луната. Съавтор съм на Лунната диета с Нейрографика. Водя астрологични разходки в София.
От няколко години, благодарение на любезната покана на БАА, участвам в годишните семинари и конференции. Темите, които споделям са повече в сферата на себепознанието и интердисциплинарните връзки.