Веселина Стойчева

Веселина Стойчева
доклад за XVII астрологична конференция: Лицата на Венера в наталната и прогностичната астрология

Резюме: Венера може да има различни проявления в хороскопа. За да разберем какво ни дава Венера в прогностиката, трябва първо да определим значението на Венера в рождената карта. Един и същи аспект на Венера може да означава различно събитие в живота, в зависимост от нивото на проявление на Венера. За да разтълкуваме правилно аспектите на Венера в прогностиката, трябва първо да разберем в наталната карта Венера какво символизира. В това астрологично проучване съм изследвала няколкостотин натални карти, включени са много примери от натална и прогнотична астрология, които онагледяват тезите ми.


За мен
: Интересът към звездното небе ме съпътства през целия ми живот. По професия съм мениджър, но от 2008г се занимавам професионално само с астрология. Направила съм много астрологични изследвания и проучвания на различни теми, някои от тях са за Психичните разстройства, Кармата и прераждането в астрологията, Астрологичните предпоставки за щастие във връзките, Здраве, чакри и планети За мен астрологията е наука, която постоянно се развива, така както се променя и нашия живот.

Водя лекции и курсове по астрология, правя астрологични консултации. Член съм на БАА, участвала съм с доклади на Х, ХІІ, ХІІІ, XIV, XV, XVI конференции на БАА, както и на много семинари и астрологични мероприятия.